Contactgegevens

WinxHR is bereikbaar tijdens kantooruren, maar ook daar buiten. Handig voor professionals die overdag werkzaam zijn.

In de avond of in het weekend sparren? Geen probleem. Als rasechte ondernemers werken wij wanneer de business daarom vraagt.

 WinxHR

Flight Forum 840
5657 DV Eindhoven

06-51554279
info@winxhr.nl

Zullen we contact met je opnemen?

Image

WinxHR is bereikbaar tijdens kantooruren, maar ook daarbuiten. Handig voor professionals die overdag werkzaam zijn.
In de avond of in het weekend sparren? Geen probleem. Als rasechte ondernemers werken wij wanneer de business daarom vraagt.

WinxHR
Flight Forum 840
5657 DV Eindhoven

06-51554279
info@winxhr.nl

Zullen we contact met je opnemen?

Routebeschrijving naar WinxHR in Eindhoven

Openbaar vervoer

WinxHR is uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar. Het is enkele minuten lopen vanaf Eindhoven Airport. Vanaf Centraal Station Eindhoven rijden bussen van Phileas (lijn 401) naar die bestemming. Je kunt uitstappen bij halte Flight Forum, tegenover het gebouw van AKD. Loop een stukje terug en loop de trap af naar beneden (richting het noorden), sla onderaan de trap linksaf. Je loopt richting het donkergrijze gebouw van Tribes / PWC, waarin wij zijn gevestigd. Als je naar binnen loopt word je ontvangen door de receptioniste en kun je je bij haar melden. Zij zal je hartelijk ontvangen en ons informeren dat je er bent.

Vanaf snelweg A2 / N2

Als je met de auto komt adviseren wij je om van tevoren aan ons het kenteken van de auto door te geven. Wij melden je hiermee aan bij de receptie. Je kunt dan probleemloos de parkeergarage binnenrijden.

Per auto is WinxHR in 2 minuten vanaf de snelweg A2 bereikbaar. Volg de randweg N2 rond Eindhoven. Dit is de randweg met de lokale afritten. Neem afrit 29 "Eindhoven Airport". Ga aan het einde van de afrit richting Eindhoven Airport (zie de ANWB-borden). Volg daarna de hoofdweg (Anthony Fokkerweg) richting "Meerhoven", neem de linkerbaan om voor te sorteren. Neem vervolgens de eerst mogelijke afslag linksaf, nog ruim vóór het viaduct. Je draait dan een parallelweg / binnenring op met geparkeerde auto's. Deze rijd je helemaal af naar achteren, je rijdt vanzelf door een linkerbocht.

Parkeren

Als je die bocht gerond hebt en weer op de terugweg aan de andere zijde van het eiland bent, zie je aan de linkerzijde de parkeergarage (adres parkeergarage voor navigatie: Parkeergarage Flight Forum). Als het goed is wordt je nummerbord herkend, meld je anders via de intercom.

Als je de parkeergarage uitloopt, wandel je richting het noorden, richting de snelweg A2 waar je vandaan kwam. Wij zijn gevestigd in het donkergrijze gebouw ("Tribes Inspiring Workplaces") met de naam van PWC op het dak. Dit gebouw staat op het noordelijkste punt van het kantoreneiland. Als je naar binnen loopt word je ontvangen door de receptioniste en kun je je bij haar melden. Zij zal je hartelijk ontvangen en ons informeren dat je er bent.

WinxHR: Uw partner in recruitment!