DURF JIJ IN ONZE CARRIÈRE SPIEGEL TE KIJKEN?

ALS JE DE JUISTE JOB HEBT, HOEF JE NOOIT MEER TE WERKEN!

Image
Image

Met de Carrière Spiegel van WinxHR gaan we samen aan de slag om inzicht te krijgen in wie jij bent en wat je het liefste doet. Om tot dit inzicht te komen doorloop je drie stappen:

1. ONLINE ASSESSMENT - Onze gecertificeerde professionals Nieky van Vlerken en Johan Teeuwisse geven jou inzicht in jouw eigen persoonlijkheid, waarbij Sales en Leiderschap extra aandacht krijgen. De Personality And Preference Inventory (PAPI3™) geeft tot in detail inzicht in wat er bij jou past. Deze uitkomsten zorgen ervoor dat je in de spiegel kunt kijken en daarin ziet wie je bent.

2. VRAGENLIJST - Een uitgebalanceerde vragenlijst met inspirerende en prikkelende vragen laten je nadenken over wat je nu echt belangrijk vindt. Waar gaat jouw hart nu sneller van kloppen, wat vindt je juist vreselijk om te doen en wat heb je nodig in je werk?

3. EÉN OP ÉÉN GESPREK - zowel fysiek als online mogelijk In een één op één gesprek bespreken we de uitkomsten van het assessment en gaan we dieper in op je intrinsieke motivatie aan de hand van de ingevulde vragenlijst. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en handvatten die je helpen bij sollicitaties en verdere persoonlijke ontwikkeling.

Het resultaat! Vertrouwen, kracht en nieuwe inzichten om de volgende stap in jouw carrière te bepalen!

Voor vragen of alvast een afspraak plannen mail naar of bel 06-51554279

WinxHR: Uw partner in recruitment!